Bekendmaking ontwerp-omgevingsvergunning Fenacoliuslaan (Het Spectrum), Maassluis

Logo Maassluis

Burgemeester en wethouders van de gemeente Maassluis maken bekend het voornemen te hebben om op basis van artikel 2.12, eerste lid, sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een ontwerp-omgevingsvergunning te verlenen voor het realiseren van 14 appartementen (in het voormalig schoolgebouw) en 6 beneden-bovenwoningen.

 

Ter inzage

De ontwerp-omgevingsvergunning en bijbehorende stukken liggen vanaf vrijdag 6 september 2019 voor een periode van 6 weken tijdens de openingstijden voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis aan de Koningshoek te Maassluis.

 

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Maassluis, Postbus 55, 3140 AB te Maassluis. Degenen die een mondelinge reactie willen geven kunnen dat doen na het maken van een afspraak. Dat kunt u doen door contact op te nemen met mevrouw M. Ng-A-Tham via het algemene nummer 14010. Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

 

Naar boven