Publicatie besluit hogere waarden Wet geluidhinder Stationsweg ongenummerd Oude-Tonge

Logo Goeree-Overflakkee

Registratienummer : Z-18-105821/109158

Burgemeester en wethouders van Goeree – Overflakkee maken, overeenkomstig artikel 83.2 van de Wet geluidhinder, bekend dat ten behoeve van de ontwikkeling op het perceel Stationsweg ongenummerd te Oude-Tonge, kadastraal bekend als sectie C nummer 5530 hogere waarden worden toegekend. Het besluit hogere waarden Wet geluidhinder Stationsweg ongenummerd, Oude-Tonge wordt met ingang van 5 september 2019 gedurende 6 weken ter inzage gelegd.

Ter inzage

De stukken kunt u inzien op het gemeentehuis van Goeree - Overflakkee, Koningin Julianaweg 45 te Middelharnis. Het gemeentehuis is geopend op maandag en vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur, op dinsdag tot en met donderdag van 8.00 tot 17.00 uur, op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur en elke eerste zaterdag van de maand van 9.00 uur tot 11.00 uur. De gemeente werkt alleen op afspraak. Het besluit is, inclusief bijlagen, ook te zien op de gemeentelijke website www.goeree-overflakkee.nl/terinzage.

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen de volgende belanghebbenden beroep instellen bij de Rechtbank Rotterdam, sector bestuursrecht:

  • 1.

    Belanghebbenden die tijdig een zienswijze op het ontwerp-besluit hogere waarden Wet geluidhinder Stationsweg ongenummerd, Oude-Tonge naar voren hebben gebracht bij het college van B&W van Goeree-Overflakkee;

  • 2.

    Belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze tegen het ontwerpbesluit in te stellen;

 

Het beroep moet worden gericht aan de Rechtbank Rotterdam, sector bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde Rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer S. Koppenaal van de afdeling Externe Ontwikkeling, telefoonnummer 14 0187.

  

Naar boven