VOORAANKONDIGING RUIMTELIJKE PLANNEN

Logo Borsele

Burgemeester en wethouders van Borsele maken op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat zij voornemens zijn het volgende bestemmingsplan in voorbereiding te nemen.

Bestemmingsplan “Kern Hoedekenskerke, gedeelte Tiny Houses Vinningestraat, 2020”

Het beoogde bestemmingsplan heeft betrekking op de thans braakliggende locatie aan de Vinningestraat/Achterweg in Hoedekenskerke. In het verleden hebben op deze locatie 12 woningen gestaan. Woningcorporatie R&B Wonen heeft het voornemen om hier vijf Tiny Houses voor de sociale huur te realiseren. Rondom deze kleine woningen wordt een groene, parkachtige omgeving aangelegd, die openbaar toegankelijk wordt.

Inspraakreacties/zienswijzen

Het is op dit moment nog niet mogelijk zienswijzen tegen dit voornemen naar voren te brengen. Ook worden nog geen onafhankelijke instanties in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over het voornemen. Inspraakreacties en zienswijzen kunt u te zijner tijd naar voren brengen gedurende de termijn van terinzagelegging van respectievelijk het voorontwerp en ontwerp bestemmingsplan.

Kennisgevingen

Zodra de gemeente een ((voor)ontwerp) bestemmingsplan ter inzage legt, plaatsen wij een kennisgeving hierover in het Gemeenteblad en in de Staatscourant (beide staan op www.overheid.nl) en op de gemeentelijke website (www.borsele.nl). Het ((voor)ontwerp) bestemmingsplan is tijdens de terinzagelegging in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling op (0113) 238425.

Heinkenszand, 4 september 2019

 

Naar boven