Kennisgeving ontwerpbesluit op aanvraag omgevingsvergunning, West-Vlisterdijk 4a, 2851 ES in Haastrecht

Logo Krimpenerwaard

De gemeente heeft op 13 augustus 2019 een ontwerpbesluit genomen op de aanvraag met zaaknummer SXO-20172955 voor een omgevingsvergunning voor het plaatsen van een overkapping voor het laden en lossen van vee op locatie West-Vlisterdijk 4a, 2851 ES in Haastrecht. In het ontwerpbesluit wordt de vergunning toegekend.

Inzage

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggenter inzage in het gemeentekantoor in Stolwijk, Dorpsplein 8. Voor het inzien van de stukken kunt u een afspraak maken. De inzageperiode is 6 weken en start op 3 september 2019.

Procedure

U krijgt de tijd om binnen deze inzageperiode van 6 weken uw zienswijze schriftelijk (of mondeling) in te dienen bij burgemeester en wethouders. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. U kunt de zienswijze richten aan Gemeente Krimpenerwaard, Postbus 51, 2820 AB Stolwijk. Na afloop van de inzagetermijn neemt de gemeente een definitief besluit. Bij de bekendmaking van het definitieve besluit zullen wij u nader informeren over de vervolgprocedure. Voor meer informatie, of het maken van een afspraak, kunt u ook contact opnemen met A.H. 't Lamvia info@krimpenerwaard.nl of telefoonnummer 14 0182.

Naar boven