Ontwerpwijzigingsplan ‘Ruckweg 8 Montfort’

Logo Roerdalen

Burgemeester en wethouders van Roerdalen maken bekend dat het ontwerpwijzigingsplan ‘Ruckweg 8 Montfort’ voor een ieder ter inzage ligt.

Inzage en raadplegen

Het ontwerpwijzigingsplan ligt met bijbehorende stukken vanaf 1 februari 2019 voor 6 weken ter inzage bij het Servicepunt Roerdalen. De planstukken zijn tevens elektronisch te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder de codering: NL.IMRO.1669.WPMFT2018RUCKW8-OW01

Het plan

Het ontwerpwijzigingsplan voorziet in het wijzigen van de bestemming ‘Agrarisch met waarden – Landschapswaarden – 1’ naar de bestemming ‘Wonen – Buitengebied’ ten behoeve van het gebruik als burgerwoning.

Het plangebied omvat een gedeelte van het perceel kadastraal bekend gemeente Montfort, sectie E, nr. 150 en plaatselijk bekend als Ruckweg 8 te Montfort.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan door belanghebbenden schriftelijk of mondeling een zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan kenbaar worden gemaakt. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Roerdalen, postbus 6099, 6077 ZH Sint Odiliënberg. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze moet u een afspraak maken. Een afspraak dient uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging te zijn gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch een zienswijze kenbaar te maken.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Orelia Meuwissen van het team Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, telefoon: (0475) 538 888 op maandag tot en met donderdag.

 

Sint Odiliënberg, 30 januari 2019

Naar boven