Gemeente Zeewolde, Verleende omgevingsvergunning, uitgebreide procedure, Pluvierenweg 5, het realiseren van een tijdelijk zonnepark (25 jaar) met bijbehorende bouwwerken

Logo Zeewolde

Wij hebben, met toepassing van artikel 6:19 Awb, op 3 september 2019 een gewijzigde omgevingsvergunning verleend voor het realiseren van een tijdelijke zonnepark (25 jaar) met bijbehorende bouwwerken, activiteit 1,3, met toepassing van artikel 2.12 lid 1 onder a3 op de locatie Pluvierenweg 5. De vergunning heeft dossiernummer 18Z0004337. Dit besluit komt in de plaats van de 18 maart 2019 verleende omgevingsvergunning. De wijzigingen hebben onder andere te maken met het besluit dat voor dit project geen milieueffectrapportage noodzakelijk is en het toevoegen van een beplantingsplan aan het landschapsplan.

De stukken liggen vanaf woensdag 4 september 2019 ter inzage bij de Publiekscentrum Gemeente Zeewolde van het gemeentehuis tijdens openingstijden. Gedurende 6 weken na deze datum, dus van donderdag 5 september 2019 tot en met woensdag 16 oktober 2019, kunt u schriftelijk beroep instellen bij de Rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht, wanneer u:

- belanghebbende bent en;

- tijdig een zienswijze naar voren hebt gebracht over de ontwerpvergunning (of aantoont dat u hiertoe redelijkerwijs niet in staat bent geweest).

De vergunning treedt in werking een dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij tijdens deze termijn beroep wordt ingesteld en ook een verzoek om een voorlopige voorziening is gedaan bij de rechtbank. De vergunning treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Voor het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening moet u griffierecht betalen. In het beroepschrift moet u motiveren waarom u het niet eens bent met het besluit en u moet het ondertekenen.

Meer informatie vindt u op onze website www.zeewolde.nl 

Zeewolde, 3 september 2019

 

Naar boven