OmgevingsvergunningEiteren 32 t/m 40 en Prins Clauskade 1 t/m 12 IJsselstein

Logo IJsselstein

Burgemeester en wethouders van IJsselstein maken bekend dat met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3e van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht bovengenoemde omgevingsvergunning is verleend.

 

De omgevingsvergunning maakt de bouw van 12 rijwoningen aan de Prins Clauskade en 5 geschakelde woningen aan Eiteren mogelijk. Het bouwplan wijkt op onderdelen af van het geldende bestemmingsplan ‘Oranje Nassaukades – Eiteren’. Met name de verkaveling wijkt af van het bestemmingsplan. Ook is de nokhoogte van de geschakelde woningen hoger dan de maximale nokhoogte van het bestemmingsplan. Het aanleggen van de fietsstraat Eiteren maakt GEEN onderdeel uit van deze omgevingsvergunning.

 

Gedurende de ter visie legging van de ontwerp omgevingsvergunning zijn geen zienswijzen naar voren gebracht. Het bouwplan is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerp.

 

Met ingang van donderdag 5 september 2019 ligt de omgevingsvergunning met bijbehorende stukken gedurende zes weken (tot en met woensdag 16 oktober 2019) ter inzage bij de publieksbalie van het stadskantoor Overtoom 1 te IJsselstein (geopend op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur en op woensdag en vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur). Tevens is het plan digitaal raadpleegbaar via de nationale website www.ruimtelijkeplannen.nl (IDN: NL.IMRO.0353.EiterenPCK-Va01).

 

Tegen het besluit kan binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, beroep worden ingesteld. Beroep kan worden ingesteld door:

  • 1.

    belanghebbenden die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit

  • 2.

    belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit

  • 3.

    belanghebbenden die willen opkomen tegen de wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht

 

Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Midden-Nederland, sector

Bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA UTRECHT. De beschikking treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Hebben u of derde belanghebbenden er veel belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen, Postbus 16005, 3500 DA UTRECHT. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd treedt de beschikking pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen. Voor meer informatie betreffende het indienen van een beroep of voorlopige voorziening wordt verwezen naar www.rechtspraak.nl.

 

Naar boven