Ontwerpbestemmingsplan ‘Doorstroming Utrechtseweg’, gemeente Zeist

Logo Zeist

Burgemeester en wethouders van Zeist maken bekend dat met ingang van donderdag 5 september 2019 gedurende 6 weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Doorstroming Utrechtseweg’ digitaal ter inzage ligt in de publiekshal aan Het Rond 1 te Zeist.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan digitaal raadplegen via www.zeist.nl/bestemmingsplannen en via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0355.DoorstrUtrweg-OW01.

Bestemmingsplan doorstroming Utrechtseweg

Het bestemmingsplan maakt een reconstructie van de Utrechtseweg tussen de Jordanlaan en de kruising met de Kromme-Rijnlaan en De Dreef mogelijk. Voor de reconstructie zijn zowel aanpassingen aan de Utrechtseweg als aanpassingen aan het kruispunt met de Kromme-Rijnlaan/De Dreef nodig. Daarnaast wordt een fietstunnel aangelegd onder de Utrechtseweg, ter hoogte van het kruispunt Kromme-Rijnlaan/De Dreef. De reconstructie wordt uitgevoerd om de doorstroming voor autoverkeer, fietsverkeer en openbaar vervoer te verbeteren.

Plangebied

Het plangebied van het bestemmingsplan omvat de gronden waarop de maatregelen aan de Utrechtseweg, de Kromme-Rijnlaan en De Dreef plaatsvinden.

Zienswijze indienen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen als volgt een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen:

  • schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad, ter attentie van het team Ruimtelijke Ontwikkeling, Postbus 513, 3700 AM Zeist.

  • voor mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met het team Ruimtelijke Ontwikkeling via het telefoonnummer 14 030.

  • ook is het mogelijk een zienswijze digitaal in te dienen via www.zeist.nl/zienswijze.

Naar boven