Vastgesteld wijzigingsplan Verlaatsweg 65, Spierdijk (gemeente Koggenland)

Logo Koggenland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Koggenland maken bekend dat zij op 7 augustus 2019 het wijzigingsplan Verlaatsweg 65, Spierdijk ongewijzigd hebben vastgesteld.

Inhoud

Met het wijzigingsplan is de verbeelding aangepast in die zin dat het bouwvlak aan de achterzijde is vergroot in verband met de bouw van een kas.

Ter inzage

Het wijzigingsplan en het vaststellingsbesluit liggen met ingang van 2 september 2019 gedurende 6 weken ter inzage (tot en met 14 oktober 2019). Het wijzigingsplan is digitaal raadpleegbaar via www.koggenland.nl/ruimtelijkeplannen onder de kop ‘in procedure’ en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer is: NL.IMRO.1598.WPLGVerlaatsweg65-va01.

Het wijzigingsplan is ook in te zien op de afdeling Wonen & Ondernemen in het gemeentehuis (tijdens openingstijden). Op afspraak kunt u ook buiten de gebruikelijke openingstijden het plan inzien.

Beroepsmogelijkheden

Gedurende de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden, die tijdig zienswijzen ten aanzien van het ontwerpwijzigingsplan kenbaar hebben gemaakt of kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest zienswijzen bij het college kenbaar te maken.

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Hiervoor is griffierecht verschuldigd.

Het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de termijn voor het indienen van een beroepschrift, mits er geen verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak is gedaan.

 

Gemeente Koggenland

Naar boven