Onherroepelijk bestemmingsplan Heereland fase IV

Logo Geertruidenberg

Het college van de gemeente Geertruidenberg maakt bekend dat de gemeenteraad op 27 juni 2019 het bestemmingsplan Heereland fase IV met IMRO-nummer NL.IMRO.0779.RVBPHeereland-VS01 heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan heeft betrekking op de ontwikkeling van 57 woningen in fase IV van het project Heereland in Raamsdonksveer.

 

Het vastgestelde bestemmingsplan, het vaststellingsbesluit, de beschikking Hogere Waarde Wet Geluidhinder en de bijbehorende stukken hebben met ingang van donderdag 11 juli 2019 voor een periode van zes weken voor beroep ter inzage gelegen. Tegen dit bestemmingsplan is gedurende de beroepstermijn geen beroep ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Hierdoor is het bestemmingsplan op woensdag 21 augustus 2019 onherroepelijk geworden. Tevens is er geen beroep ingesteld tegen de beschikking hogere grenswaarde Wet geluidhinder. Ook dit besluit is hiermee op 21 augustus 2019 onherroepelijk geworden.

 

U kunt het onherroepelijk geworden bestemmingsplan en de bijbehorende stukken permanent inzienin de Gemeentewinkel van het gemeentehuis, Vrijheidstraat 2 in Raamsdonksveer. U kunt er elke werkdag op afspraak terecht van 08:30 uur tot 13:00 uur en op woensdag van 14:00 uur tot 20:00 uur. Ook kunt u het bestemmingsplan via www.ruimtelijkeplannen.nl of de gemeentelijke viewer http://0779.ropubliceer.nl inzien.

 

Raamsdonksveer, 22 augustus 2019

Naar boven