Gemeente Beesel - Tervisielegging ontwerp-omgevingsvergunning voor uitbreiding visvijver Roversheideplas aan de Sebastopol 1 in Reuver

Logo Beesel

Bekendmaking tervisielegging ontwerp-omgevingsvergunning voor uitbreiding visvijver Roversheideplas aan de Sebastopol 1 te Reuver

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beesel maken, ingevolge artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), bekend dat met ingang van donderdag 31 januari 2019 in het gemeentehuis van Beesel bij de Afdeling Algemene Zaken gedurende 6 weken (tot en met 13 maart 2019) voor een ieder ter inzage ligt de ontwerp-omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken voor de uitbreiding van de visvijver aan de Sebastopol 1 te TK Reuver, kadastraal bekend gemeente Beesel, sectie K, nummers 1725 en 1726.

De ontwerp-omgevingsvergunning is ook te raadplegen via www.beesel.nl en via www. ruimtelijkeplannen.nl onder het identificatienummer: NL.IMRO.0889.OVSebastopol1-ON01.

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Beesel, Postbus 4750, 5953 ZK Reuver. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer T. van Loon, team Ruimtelijke ordening, van de afdeling Algemene Zaken, telefoonnummer 077-474 92 92.

Reuver, 30 januari 2019

Burgemeester en wethouders van Beesel

Namens deze:

drs. E.H.J. Janssen,

secretaris

dr. P. Dassen-Housen,

burgemeester

Naar boven