Geactualiseerde Structuurvisie Urk 2035+

Logo Urk

 

Burgemeester en wethouders van Urk maken bekend dat de gemeenteraad van Urk op 4 juli 2019 de Geactualiseerde Structuurvisie Urk 2035+ met IMRO-nummer NL.IMRO.0184.SV2019GS2035‐0301 heeft vastgesteld.

 

Plangebied en globale inhoud

Het plangebied van de Geactualiseerde Structuurvisie 2035+ betreft de gemeentegrens van de gemeente Urk met uitzondering van het nieuwe grondgebied ten zuiden van de Domineesweg. De structuurvisie betreft een actualisatie van de vorige structuurvisie waarin tussentijds vastgesteld beleid zoveel mogelijk is verwerkt. Daarnaast gaven een aantal actuele ontwikkelingen aanleiding om de ruimtelijke visie omtrent Lemsterhoek te duiden.

 

Terinzagelegging

De Geactualiseerde Structuurvisie Urk 2035+ ligt met ingang van 30 augustus 2019 gedurende zes weken tijdens openingstijden voor eenieder ter inzage bij de publieksbalie. Daarnaast is deze te raadplegen via de landelijke voorziening http://www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Geen bezwaar en b eroep

De structuurvisie is geen (voor burgers) bindend juridisch document en daarom kan tegen het besluit tot vaststelling van de structuurvisie, op grond van artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht geen bezwaar worden gemaakt of beroep worden ingesteld.

 

Inwerkingtreding

De structuurvisie treedt in werking op de dag na de bekendmaking.

 

Urk 29 augustus 2019

Burgemeester en wethouders van Urk

Naar boven