Besluit van de Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap van 22 augustus 2019, nr. MBO-16482412 houdende wijziging van het Instellingsbesluit Commissie macrodoelmatigheid mbo in verband met wijziging van de samenstelling

De Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap,

Gelet op artikel 6.1.4a, tweede lid, van de Wet educatie en beroepsonderwijs;

Besluit:

ARTIKEL I

In artikel 4, eerste lid, onderdeel d, van het Instellingsbesluit Commissie macrodoelmatigheid mbo wordt ‘de heer drs. A.J.E.G. Renique’ vervangen door ‘mevrouw mr. M. ten Hoonte’.

ARTIKEL II

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin zij wordt geplaatst en werkt terug tot en met 1 september 2019.

Dit besluit zal met de toelichting in de Staatscourant worden geplaatst.

De Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, I.K. van Engelshoven

TOELICHTING

De Commissie macrodoelmatigheid mbo is met ingang van 1 september 2015 gestart met haar werkzaamheden. Op grond van artikel 3, vijfde lid, van het Instellingsbesluit Commissie macrodoelmatigheid mbo geschiedt de benoeming van de leden voor ten hoogste vier jaar en is eenmaal herbenoeming mogelijk. Vier van de vijf leden van de commissie hebben aangegeven te willen worden herbenoemd. Met het onderhavige wijzigingsbesluit wordt het nieuwe lid van de commissie benoemd.

De Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, I.K. van Engelshoven

Naar boven