Verleende omgevingsvergunning uitgebreide procedure

Logo Dronten

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dronten maken bekend dat zij op 21 augustus 2019 een omgevingsvergunning op basis van de uitgebreide procedure (artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) hebben verleend voor de aanvraag: het bouwen van een loods t.b.v. opslag en stalling, Drontermeerdijk 13, 8251 PV te Dronten (OV2017-0430). Het betreft een omgevingsvergunning met de activiteit: bouwen en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening.

De verleende omgevingsvergunning met bijbehorende stukken ligt met ingang van donderdag 29 augustus 2019 gedurende zes weken bij de afdeling Vergunningen, Handhaving en Veiligheid op het gemeentehuis aan De Rede 1 te Dronten ter inzage op afspraak. Het besluit wordt ook gepubliceerd op www.dronten.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroepschrift/voorlopige voorziening

Tijdens de inzagetermijn bestaat de mogelijkheid een schriftelijk beroepschrift in te dienen bij de Rechtbank Midden-Nederland, Sector Bestuursrecht, postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

Deze mogelijkheid staat open voor belanghebbenden die:

• tijdig tegen het ontwerpbesluit hun zienswijze naar voren hebben gebracht bij het college;

• aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij het college naar voren te brengen.

Tevens kan degene die beroep heeft ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van voornoemde sector. Voor het indienen van beroep /

een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Zowel het beroepschrift als het verzoek om voorlopige voorziening kunnen ook digitaal worden ingediend via: loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Hiervoor is een DigiD noodzakelijk.

Het besluit van het college van Dronten treedt in werking na het aflopen van de beroepstermijn. Ook kunt u tijdens de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening richten aan de Voorzieningenrechter van voorgenoemde sector. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Dronten, 28 augustus 2019.

Het college van Dronten,

secretaris, mr drs. T. van Lenthe;

burgemeester, drs. J.P. Gebben.

Naar boven