Ontwerp-omgevingsvergunning Buitengebied, Zonneweide Overkamp ter inzage

Logo Olst-Wijhe

Voor de locatie aan de Diepenveenseweg achter nr. 2 te Olst (kadastraal bekend als gemeente Olst, sectie F, nummer 5260) legt het college van B en W een ontwerp-omgevingsvergunning ter inzage. Het plan maakt de realisatie van een zonneweide ter grootte van 2 hectare mogelijk alsmede de landschappelijke inpassing van het zonnepark.

Het plan (identificatienummer NL.IMRO.1773.OM2019001052-0201) en de bijbehorende stukken liggen ter inzage van 29 augustus 2019 tot en met 9 oktober 2019. U vindt het plan op www.ruimtelijkeplannen.nl en bij ons klantcontactcentrum in Wijhe (Raadhuisplein 1). Bronbestanden vindt u op ro.olst-wijhe.nl/plannen.

U kunt binnen de genoemde termijn mondeling of schriftelijk een zienswijze geven op het plan. Stuur uw schriftelijke reactie naar het college van B en W. Vermeld op welk plan en op welke onderdelen uw zienswijze betrekking heeft. Voor meer informatie of voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u terecht bij het team Leefomgeving, via telefoonnummer 14 0570.

Naar boven