Ontwerpbestemmingsplan ‘Uitbreiding overflow-parkeerterrein Van der Valk hotel Vianen’, Vijfheerenlanden

Logo Vijfheerenlanden

Burgemeester en wethouders van Vijfheerenlanden maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Uitbreiding overflow-parkeerterrein Van der Valk hotel Vianen’ ter inzage ligt.

Het plan voorziet in uitbreiding, aan de noordzijde, van het bestaande overflow-parkeerterrein bij het Van der Valk Hotel te Vianen. Het plangebied ligt aan de overzijde van de Don Velascodreef. Het plangebied wordt in het noorden begrensd door een sloot, in het oosten door onbebouwde gronden, in het westen door de Don Velascodreef en ten zuiden door het gebied waar reeds een overflow-parkeerterrein is toegestaan. Het parkeerterrein wordt landschappelijk ingepast.

Het ontwerpbestemmingsplan kan vanaf vrijdag 30 augustus 2019 tot en met donderdag 10 oktober 2019 op werkdagen worden ingezien in het gemeentehuis locatie Vianen aan de Voorstraat 30 te Vianen.

De documenten zijn op papier in te zien bij de balie en digitaal via de publiekscomputer in de centrale hal. De ter inzage liggende stukken kunnen ook bekeken worden via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het digitale identificatienummer van het ontwerpbestemmingsplan is: NL.IMRO.1961.BPViUitbrparkvValk-ON01.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan indienen. Schriftelijke zienswijzen stuurt u aan de gemeenteraad van Vijfheerenlanden, t.a.v. team Ruimtelijke Ontwikkeling, Postbus 11, 4140 AA Leerdam. Als u mondeling wilt reageren, kunt u hiervoor een telefonische afspraak maken via het algemene nummer 088 599 7000. Zienswijzen indienen per mail is niet mogelijk.

Naar boven