Gemeente Borger-Odoorn, Bestemmingsplan ‘Buitengebied Buinen, Spoorstraat perceel N 413’, ontwerp

Logo Borger-Odoorn

Burgemeester en wethouders van Borger-Odoorn maken bekend dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Buitengebied Buinen, Spoorstraat perceel N 413’ van 29 augustus 2019 tot en met woensdag 9 oktober 2019 ter inzage ligt.

Het plan voorziet in het realiseren van een loods voor de op- en overslag van goederen en een 26-tal kleine opslagunits bedoeld voor de verhuur aan bedrijven. Dit plan kan worden gezien als een afronding van het bedrijventerrein waarbij de voor een deel nog vigerende agrarische bestemming omgezet wordt naar een bedrijfsbestemming.

Het bestemmingsplan is in te zien op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1681.04BP0001-OW01 of in het Klantcontactcentrum.

Desgevraagd kan het bestemmingsplan ten minste gedurende drie aaneengesloten uren per week buiten de openingstijden worden ingezien. Maak daarvoor een afspraak met het Klantcontactcentrum.

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 3, 7875 ZG Exloo.

Naar boven