Kennisgeving ontwerpbesluit op aanvraag omgevingsvergunning en anterieure overeenkomst , Kerkweg 89, 2935 AH Ouderkerk aan den IJssel

Logo Krimpenerwaard

De gemeente heeft op 12 augustus 2019 een ontwerpbesluit genomen op de aanvraag met zaaknummer SXO-20190923 voor een omgevingsvergunning voor het realiseren van zes appartementen met bergingen op locatie Kerkweg 89, 2935 AH Ouderkerk aan den IJssel. In het ontwerpbesluit wordt de vergunning toegekend.

Voor de realisatie van het project heeft de gemeente conform artikel 6.24 van de Wet ruimtelijke (Wro) een anterieure overeenkomst gesloten.

Inzage

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukkenkunt u raadplegen op de gemeentelijke website: www.krimpenerwaard.nl dan wel op de site www.ruimtelijkeplannen.nl. De stukken liggen ook ter inzage in het gemeentekantoor in Stolwijk, Dorpsplein 8. Voor het inzien van de stukken kunt u een afspraak maken. De inzageperiode is 6 weken en start op28 augustus 2019.

Procedureovereenkomst

Tegen het sluiten van de anterieure overeenkomst kan geen bezwaar worden gemaakt en geen beroep worden ingesteld. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@krimpenerwaard.nl of telefoonnummer 14 0182.

Procedure omgevingsvergunning

U krijgt de tijd om binnen deze inzageperiode van 6 weken uw zienswijze schriftelijk (of mondeling) in te dienen bij burgemeester en wethouders. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. U kunt de zienswijze richten aan Gemeente Krimpenerwaard, Postbus 51, 2820 AB Stolwijk. Na afloop van de inzagetermijn neemt de gemeente een definitief besluit. Bij de bekendmaking van het definitieve besluit zullen wij u nader informeren over de vervolgprocedure. Voor meer informatie, of het maken van een afspraak, kunt u ook contact opnemen via info@krimpenerwaard.nl of telefoonnummer 14 0182.

Naar boven