Besluit houdende herbenoeming, benoeming, eervol ontslag en vergoeding van de leden van de Adviescommissie vroegefasefinanciering MKB-ondernemers en innovatieve starters

De Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat,

Gelet op artikel 2, eerste lid, van de Wet vergoedingen adviescolleges en commissies en artikel 3.16.1a van de Regeling nationale EZ-subsidies;

Besluit:

Artikel 1

Te rekenen vanaf 2 juli 2019 worden voor een periode van een jaar tot lid van de Adviescommissie vroegefasefinanciering MKB-ondernemers en innovatieve starters herbenoemd:

  • a) de heer prof. dr. J.W.C.M. Cobbenhagen, te Maastricht, tevens voorzitter;

  • b) de heer drs. C. A. Holland, te Arnhem;

  • c) de heer H. Siemerink, te Amsterdam.

  • d) de heer J.P. Wolters, te Groningen.

Artikel 2

Te rekenen vanaf 2 juli 2019 wordt voor een periode van twee jaar tot lid van de Adviescommissie vroegefasefinanciering MKB-ondernemers en innovatieve starters herbenoemd: mevrouw drs. ing. E.W.L. Verhulp, te Amsterdam.

Artikel 3

Te rekenen vanaf 2 juli 2019 wordt voor een periode van twee jaar tot lid van de Adviescommissie vroegefasefinanciering MKB-ondernemers en innovatieve starters benoemd: mevrouw dr. G.J. de Grooth MBA, te Oegstgeest.

Artikel 4

Te rekenen vanaf 2 juli 2019 wordt eervol ontslagen als lid van de Adviescommissie vroegefasefinanciering MKB-ondernemers en innovatieve starters: de heer J.F. Beernink, te Enschede.

Artikel 5

  • 1. Aan de voorzitter van de Adviescommissie vroegefasefinanciering MKB-ondernemers en innovatieve starters wordt een vaste vergoeding per maand toegekend, waarbij de salarisschaal wordt vastgesteld op schaal 18 van bijlage B van het Bezoldigingsbesluit burgerlijke rijksambtenaren 1984 en de arbeidsduurfactor op 0,059.

  • 2. Aan de andere leden van de Adviescommissie vroegefasefinanciering MKB-ondernemers en innovatieve starters wordt een vaste vergoeding per maand toegekend, waarbij de salarisschaal wordt vastgesteld op schaal 16 van bijlage B van het Bezoldigingsbesluit burgerlijke rijksambtenaren 1984 en de arbeidsduurfactor op 0,059.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst en in afschrift worden gezonden aan betrokkenen en aan de Adviescommissie vroegefasefinanciering MKB-ondernemers en innovatieve starters.

De Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, namens deze: F. Vijselaar directeur-generaal van Bedrijfsleven en Innovatie

Naar boven