Ontwerp bestemmingsplan Koning Lodewijklaan - Hoek Sprengenweg, herziening 1

Logo Apeldoorn

Van 5 september 2019 tot en met 16 oktober 2019 ligt het ontwerp van het bestemmingsplan Koning Lodewijklaan - Hoek Sprengenweg, herziening 1 met identificatiecode NL.IMRO.0200.bp1376-ont1 ter inzage. Het ontwerp betreft de realisatie van minimaal 3 en maximaal 4 woningen op het terrein van het voormalig Julianaziekenhuis in Apeldoorn. De gemeenteraad is niet van plan een exploitatieplan vast te stellen.

Tijdens de periode waarin het ontwerp-bestemmingsplan ter inzage ligt kan iedereen een zienswijze over het ontwerp-bestemmingsplan geven. Dat kan op de volgende manieren:

  • schriftelijk: stuur uw zienswijze naar de gemeenteraad, Postbus 9033, 7300 ES Apeldoorn, onder vermelding van 'zienswijze over ontwerp bestemmingsplan Koning Lodewijklaan - Hoek Sprengenweg, herziening 1'. De zienswijzenbrief moet door u ondertekend zijn en ten minste uw naam, adres en woonplaats en indien mogelijk ook uw telefoonnummer bevatten.

  • mondeling: maak een afspraak met de heer R. Visser, tel. (055) 580 2893.

  • digitaal: vul het formulier in op onze website, www.apeldoorn.nl/reactiebestemmingsplan (inloggen met DigiD).

 

Het digitale bestemmingsplan is te raadplegen via onze website www.apeldoorn.nl/inzage, onder het kopje Ter inzage, Bestemmingsplannen.

Het ontwerp-bestemmingsplan ligt ook ter inzage bij het Omgevingsloket. De medewerkers van het Omgevingsloket kunnen u meer vertellen over het bestemmingsplan. Bij het Omgevingsloket kunt u alleen op afspraak terecht. Informatie over het maken van een afspraak en over de locatie van het Omgevingsloket vindt u op www.apeldoorn.nl/stadhuis.

Apeldoorn, 4 september 2019

Naar boven