ONTWERP BESTEMMINGSPLAN “Kern Lewedorp, gedeelte Banjaardstraat, 2019”

Logo Borsele

Burgemeester en wethouders van Borsele maken, in het kader van artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening, het volgende bekend. Vanaf 22 augustus 2019 t/m 2 oktober 2019 ligt het ontwerp besluit samen met het ontwerp bestemmingsplan “Kern Lewedorp, gedeelte Banjaardstraat, 2019” voor iedereen ter inzage.

Inhoud bestemmingsplan

Het nieuwe bestemmingsplan maakt het mogelijk om aan de Banjaardstraat in Lewedorp zeven grondgebonden sociale huurwoningen te realiseren. De beoogde bouwlocatie, nabij zorgcentrum De Kraayert, ligt momenteel braak. Tot 2018 stonden hier zestien gestapelde zorgwoningen.

Inzage

U kunt het bestemmingsplan via www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen. Op deze website selecteert u het tabblad “Bestemmingsplannen”. Vul dan in het venster “ID” de volgende identificatiecode in: NL.IMRO.0654.BPLDBJS2019-0001.

U kunt het ontwerp bestemmingsplan op www.ruimtelijkeplannen.nl ook via de gemeentelijke website www.borsele.nl benaderen. Daarnaast ligt het ontwerp besluit samen met het ontwerp bestemmingsplan ter inzage in het gemeentehuis, Stenevate 10 in Heinkenszand. Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m donderdag van 8.30 uur tot 16.00 uur en op vrijdag van 08.30 uur tot 12.00 uur. Het is mogelijk dat de gemeente tijdens de termijn van terinzagelegging nog aanvullende relevante stukken en gegevens over het plan ter inzage legt.

Zienswijzen

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan een ieder een zienswijze naar voren brengen. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het de gemeenteraad van Borsele, Postbus 1, 4450 AA Heinkenszand. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze, verzoeken wij u om uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging een afspraak te maken met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. De afdeling is bereikbaar op (0113) 238 505.

Heinkenszand, 21 augustus 2019

 

Naar boven