Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning Heizenschedijk 1 in Moergestel

Logo Oisterwijk

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oisterwijk maakt ingevolge het bepaalde in artikel 3.10 en 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat zij voornemens zijn met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3° van de Wabo, ten behoeve van het toestaan van een klimparcours op de feítelijke situatie i.p.v. op de bestemde locatie, het opnemen van een supertokkelbaan vanaf de uitkijktoren naar het klimparcours, de borging van ondergeschikte/ ondersteunende horeca en de realisatie van een kleinschalige bierbrouwerij (400 hl), die ook gekoppeld is aan recreatieve activiteiten (zelf bier brouwen) en proeflokaal op de locatie Heizenschedijk 1 in Moergestel, medewerking te verlenen aan:

  • 1.

    Het bouwen van een bouwwerk (artikel 2.1 lid 1 sub a van de Wabo);

  • 2.

    Strijdig gebruik bestemmingsplan (artikel 2.1 lid 1 sub c van de Wabo);

  • 3.

    Milieu,

 

Hiervoor is een ontwerpbeschikking omgevingsvergunning opgesteld.

 

(ontwerp)verklaring van geen bedenkingen

Voor de activiteit afwijken van het bestemmingsplan is bij deze omgevingsvergunningprocedure een verklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad vereist. Op 27 juni 2019 is de ontwerpverklaring van geen bedenkingen afgegeven.

 

Ter inzage

De aanvraag, de ontwerpbeschikking omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken, waaronder de (ontwerp)verklaring van geen bedenkingen, liggen met ingang van 23 augustus 2019 ter inzage. De ontwerpbeschikking en bijbehorende stukken kunnen ingezien worden:

  • 1.

    op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • 2.

    bij de Centrale Publieksbalie in het gemeentekantoor, De Lind 44 in Oisterwijk. U kunt hiervoor terecht tijdens de openingstijden. U kunt het ontwerpbestemmingsplan op deze momenten alleen inzien, als u er vragen over wilt stellen kunt u een afspraak maken.  

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zijn zienswijze over de ontwerpbeschikking omgevingsvergunning en over de overige stukken, kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oisterwijk. De zienswijzen kunnen (bij voorkeur) schriftelijk via Postbus 10101, 5060 GA Oisterwijk ingediend worden, of anders mondeling bij de behandelend ambtenaar

 

Naar boven