Verleende omgevingsvergunning uitgebreide voorbereidingsprocedure plan Hofstee, Bovendonksestraat in Hoeven

Logo Halderberge

Burgemeester en wethouders van de gemeente Halderberge maken bekend dat onderstaande omgevingsvergunning is verleend:

Aanvraagnummer: UV 20190020

Adres: Bovendonksestraat in Hoeven

Activiteit:  het nieuw bouwen van 9 woningen

U kunt de verleende vergunning (met onderbouwing NL.IMRO.1655.AFW0048-C001) inzien op het gemeentehuis. U dient hiervoor vooraf een afspraak te maken via www.halderberge.nl . U kunt de verleende vergunning tevens inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de dag van de publicatie (ter inzage legging) van het besluit hiertegen een beroepschrift indienen.

Het beroepschrift moet door de indiener worden ondertekend en bevat: naam en adres van de indiener; de verzenddatum van het beroepschrift; een vermelding van het besluit waartegen het beroep zich richt en een motivering.

Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA te Breda.

Een beroepschrift schorst de werking van het besluit waartegen bezwaar wordt gemaakt niet.

Belanghebbenden kunnen, indien onverwijlde spoed dat vereist en zij tevens een beroepschrift hebben ingediend, een verzoek om voorlopige voorziening (waaronder schorsing) indienen bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, T.a.v. de Voorzieningenrechter, Postbus 90006, 4800 PA te Breda. Voor het in behandeling nemen van een beroepschrift of een verzoek om voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

 

Oudenbosch, 21 augustus 2019

Naar boven