Bekendmaking intrekking aanwijzing Wet voorkeursrecht gemeenten (Wvg) Eemhof

Logo Eemnes

Intrekking

Burgemeester en wethouders van de gemeente Eemnes maken, op grond van artikel 8 lid 1 van de Wet voorkeursrecht gemeenten (Wvg) bekend dat zij bij besluit van 13 augustus 2019 het aanwijzingsbesluit van de raad van de gemeente Eemnes d.d. 28 juni 2010, waarbij de begane grond van het voormalige winkelcentrum Eemhof te Eemnes als gronden zijn aangewezen waarop de artikelen 10 tot en met 15, 24 en 26 van de Wvg van toepassing zijn, heeft ingetrokken. De reden van intrekking is dat de gronden/percelen in eigendom zijn van de gemeente Eemnes.

Het intrekkingsbesluit wordt verwerkt in het gemeentelijke beperkingenregister en in de openbare registers bij het kadaster. Dit betekent dat de aantekening “voorkeursrecht gemeenten” in deze registraties wordt doorgehaald/verwijderd.

Ter inzage

Het intrekkingsbesluit van 13 augustus 2019 ligt  met ingang van dinsdag 20 augustus 2019 voor 6 weken ter inzage bij het loket Bouwen en Wonen in het kantoor van de BEL Combinatie, Zuidersingel 5 in Eemnes. U kunt hier uitsluitend terecht op afspraak. Telefoonnummer 14 035

Eemnes, 16 augustus 2019

Naar boven