omgevingsvergunning: Hofstraat in Baak (voormalig sportveld Baakse Boys), het aanleggen van een solarpark

Logo Bronckhorst

Op7 augustus 2019 heeft de gemeente Bronckhorst eenbesluit genomen op de aanvraag voor een omgevingsvergunning. De aanvraag is geregistreerd onder kenmerkt 18761755. De aanvraag gaat over het aanleggen van een solarpark aan de Hofstraat in Baak (voormalig sportveld Baakse Boys).

De ter inzage periodestart op 22 augustus 2019 en duurt zes weken.

Het aanvraagformulier en het besluit van de gemeente zijn digitaal te raadplegen. Op uw verzoek kunnen wij de ingediende bijlagen via de e-mail naar u opsturen. Vult u hiervoor het formulier in op www.bronckhorst.nl/bekendmakingen of stuur een mail naar info@Bronckhorst.nl. Indien u dit wenst kunnen wij de ingediende bijlagen per post opsturen. Hiervoor kunnen legeskosten in rekening worden gebracht.

Mogelijkheden voor beroep

Tegen de beschikking kan, gedurende de termijn van de inzage,beroep worden ingesteld door:

  • degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerpvergunning

  • de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerpvergunning

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpvergunning.

  • degenen die een zienswijze willen inbrengen tegen de wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht.

De vergunning wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepschrift moet u in tweevoud indienen bij de Rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Een verzoek om een voorlopige voorziening kunt u richten aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Arnhem. Voor meer informatie over de procedure en de eventuele bijkomende kosten verwijzen wij u naar www.bronckhorst.nl.

 

Naar boven