Bekendmaking onherroepelijk bestemmingsplan Reeweg 9, Schiermonnikoog

Logo Schiermonnikoog

Burgemeester en wethouders van Schiermonnikoog maken bekend dat het onherroepelijk vastgestelde bestemmingsplan “Reeweg 9 in Schiermonnikoog” in werking is getreden.

Het plan

Het plangebied omvat het perceel Reeweg 9 in Schiermonnikoog. Het bestemmingsplan maakt de bouw van een nieuw bezoekerscentrum mogelijk.

Beroep ingesteld

Het bestemmingsplan” Reeweg 9 in Schiermonnikoog” is op 16 oktober 2018 door de gemeenteraad vastgesteld. Het vastgestelde plan heeft hierna vanaf 29 oktober 2018 gedurende zes weken voor het instellen van beroep ter inzage gelegen. Er is beroep ingesteld.

Uitspraak Raad van State

Op 18 januari 2019 heeft de Voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrecht van de Raad van State het verzoek niet-ontvankelijk verklaard. Dit betekent dat het bestemmingsplan met ingang van 19 januari 2019 in werking is getreden. Het onherroepelijk vastgestelde bestemmingsplan vormt vanaf de inwerkingtreding het toetsingskader voor de gemeente.

Waar vind ik het bestemmingsplan?

Het onherroepelijk vastgestelde bestemmingsplan “Reeweg 9 te Schiermonnikoog” is in te zien bij de balie van het gemeentehuis, Nieuwestreek 5 te Schiermonnikoog. Ook is het plan digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Zoekt u in dat geval op het volgende identificatienummer (IDN): NL.IMRO.0088.BP00615-ON01

Meer informatie?

Voor nadere informatie over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met de heer Anton Baarda, tel. 0519- 535081 of per mail a.baarda@schiermonnikoog.nl .

Schiermonnikoog, 22 januari 2019

Burgemeester en wethouders,

.I. van Gent, burgemeester

P. Küppers, secretaris

Naar boven