Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning uitgebreide procedure zonnepark De Lindenbergh

Logo Ommen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Ommen maken bekend dat zij voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor een zonnepark van circa 1 hectare op vakantiepark De Lindenbergh op de hoek Emslandweg / Balkerweg.

De gemeenteraad heeft op 21 juni 2018 een ontwerpverklaring van geen bedenkingen afgegeven voor dit project.

Waar en wanneer ter inzage

De ontwerpbeschikking en de aanvraag liggen met ingang van donderdag 31 januari 2019 gedurende zes weken ter inzage bij de Publieksdienst in het gemeentehuis van Ommen. De laatste dag van de terinzagetermijn is woensdag 13 maart 2019.

De stukken kunnen door eenieder worden ingezien, uitsluitend op afspraak tijdens openingstijden.

De stukken zijn ook in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl. De stukken zijn op deze website terug te vinden via het planid-nummer: NL.IMRO.0175.buiten2012ov0045-on01. 

Zienswijzen indienen

Tijdens de inzagetermijn kan eenieder op de volgende manieren zienswijzen naar voren brengen:

- via e-mail (bij voorkeur): ga naar http://www.ommen.nl/zienswijze-indienen en gebruik het digitale reactieformulier of

- schriftelijk: via de post en richt uw reactie aan: burgemeester en wethouders van de gemeente Ommen, Postbus 100, 7730 AC Ommen”, onder vermelding van “zienswijzen ontwerpbeschikking zonnepark De Lindenbergh”.

- mondeling: maak een afspraak bij de publieksdienst, telefoon 14 0529.

In de zienswijzen moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijzen betrekking hebben.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.

Ommen, 30 januari 2019

Naar boven