Verleende omgevingsvergunning Rijksstraatweg 204, Leersum

Logo Utrechtse Heuvelrug

De omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van de gemeente Utrechtse Heuvelrug maken bekend dat met ingang van 16 augustus 2019 gedurende zes weken (tot en met 27 september 2019) het besluit omgevingsvergunning Rijksstraatweg 204 en de daarop betrekking hebbende stukken voor iedereen ter inzage liggen (identificatienummer NL.IMRO.1581.LSMrstraatweg204-VV01).

Wat houdt deze omgevingsvergunning in?

De omgevingsvergunning maakt het mogelijk om 10 woningen op het adres Rijksstraatweg 204 in Leersum (nu locatie van het takelbedrijf Hoogenraad) te bouwen. Er is sprake van een aangewezen plan volgens artikel 6.12 WRO jo artikel 6.2.1 van het Bro. Er wordt geen exploitatieplan vastgesteld, omdat het kostenverhaal anderszins verzekerd is.

Hoe kunt u de omgevingsvergunning inzien of raadplegen?

U kunt het besluit binnen de genoemde termijn inzien in het Publiekscentrum, Cultuurhuis Pléiade, Kerkplein 2 in Doorn tijdens de openingsuren.

Het besluit is ook raadpleegbaar en beschikbaar via de website van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Ga naar www.heuvelrug.nl, via de rubriek ‘Actueel’ onder ‘Ter inzage’ vindt u de digitale koppelingen naar het plan.

Hoe kunt u reageren?

Gedurende de inzagetermijn (beroepstermijn) kan beroep worden ingesteld door:

• een belanghebbende die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbesluit kenbaar heeft gemaakt;

• een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet verweten kan worden dat hij of zij niet tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht tegen het ontwerpbesluit.

Indienen beroep

Rechtbank Midden-Nederland, sector Bestuursrecht,

Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

Ook kan degene die beroep heeft ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de rechtbank. Bij het instellen van beroep, c.q. het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening, zijn griffierechten verschuldigd. U vindt deze op: www.rechtspraak.nl.

Inwerkingtreden van de omgevingsvergunning

Het besluit treedt in werking één dag na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Gemeente Utrechtse Heuvelrug

Naar boven