Omgevingsvergunning ontwerpbeschikking

Logo Valkenswaard

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht uitgebreide voorbereidingsprocedure

 

Burgemeester en wethouders van Valkenswaard maken op grond van art. 3.10 van de Wabo en afdeling 3.4 Awb bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen voor:

Nummer: OV 19175

Omschrijving: Bouwen 3 woonhuizen, Nieuwe Waalreseweg 9-11-13 - 5552 ED

NL.IMRO.0858.OVdijkstraat76-ON01

 

De aanvraag en de ontwerpbeschikking met de bijbehorende stukken ligt met ingang van 15 augustus 2019 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis en is op afspraak in te zien bij het omgevingsloket van het gemeentehuis (telefoonnummer 040-2083444).

 

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. Zij moeten worden gericht aan ons college en worden verzonden aan burgemeester en wethouders van Valkenswaard, Postbus 10100, 5550 GA Valkenswaard. In deze periode kunnen ook mondeling zienswijzen worden ingebracht. Hiervoor wordt een hoorzitting georganiseerd na telefonische afspraak met de afdeling Vergunningen, toezicht en handhaving, telefoonnummer 040-2083444.

 

U kunt het bezwaarschrift ook digitaal indienen. Ga hiervoor naar www.valkenswaard.nl/bezwaar. Voor het digitaal indienen van een bezwaarschrift moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

 

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

 

Valkenswaard, 14 augustus 2019

het gemeentebestuur van Valkenswaard,

de secretaris, de burgemeester,

 

drs. R.F.W. van Eijck drs. A.B.A.M. Ederveen

 

Naar boven