Ontwerp Project de Witte Hond ter inzage

Logo Bloemendaal

Burgemeester en wethouders van Bloemendaal maken bekend dat de gemeenteraad van Bloemendaal op 4 juli 2019 een ontwerp verklaring van geen bedenkingen (vvgb) voor de bouw van 21 woningen aan de Leidsevaart 272-278 Vogelenzang afgegeven. Het college is voornemens een omgevingsvergunning te verlenen.

U kunt de ontwerpvergunning inzien

De ontwerp vvgb, de ontwerp-omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen ter inzage van vrijdag 16 augustus t/m donderdag 26 september 2019. U kunt deze digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl NL.IMRO.0377.OVLdsvt272288-OW01 of geprint op het gemeentehuis, Bloemendaalseweg 158 te Overveen op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur en op donderdagavond van 17.00 tot 20.00 uur.

Heeft u opmerkingen over het ontwerp besluit?

Dan kunt u gedurende de inzagetermijn, zoals hierboven genoemd, uw zienswijze indienen. Uw zienswijze kunt u richten aan de gemeente Bloemendaal, postbus 201, 2050 AE Overveen of via het contactformulier op de website www.bloemendaal.nl. U kunt uw zienswijze ook mondeling kenbaar maken. Hiervoor kunt u een afspraak maken met mevrouw S. van der Zeijden, s.vanderzeijden@bloemendaal.nl.

Voor het plan is een m.e.r.-aanmeldnotitie ingediend in het kader van de Wet milieubeheer. De aanmeldnotitie is getoetst aan de criteria van 7.17 van de Wet milieubeheer. Het college heeft besloten dat geen milieueffectrapportage hoeft te worden opgesteld voor de ontwikkeling.

Meer informatie

Dan kunt u contact opnemen met mevrouw S. van der Zeijden, s.vanderzeijden@bloemendaal.nl.

Op de hoogte blijven?

Wilt u wekelijks op de hoogte blijven van aanvragen in uw buurt? Meld u dan aan voor de e-mail service van overheid.nl.

Naar boven