Ontwerp-omgevingsvergunning Kaldersedijk 5B

Logo Helmond

Burgemeester en wethouders van Helmond maken bekend, voornemens te zijn medewerking te verlenen aan de aanvraag omgevingsvergunning voor het bouwen van een woning (in afwijking van het bestemmingsplan Brandevoort Oost), aan het adres Kaldersedijk 5B

Ter inzage

Het ontwerp van het besluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 15 augustus 2019 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage in het Stadskantoor, Weg op den Heuvel 35 te Helmond. Het inzien van deze stukken kan alleen op afspraak. U kunt uw afspraak maken via telefoonnummer 14 04 92 of via www.helmond.nl/afspraak.

Gedurende deze termijn wordt iedereen in de gelegenheid gesteld een zienswijze omtrent het ontwerp-besluit schriftelijk of mondeling kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan burgemeester en wethouders, p/a Team Vergunningen, Postbus 950, 5700 AZ Helmond. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan een afspraak worden gemaakt bij Team Vergunningen (iedere werkdag te bereiken via telefoonnummer 14 04 92).

Helmond, 14 augustus 2019

Burgemeester en wethouders ,

Namens deze:

mevr. P.J.M.G. Blanksma- van den Heuvel, burgemeester

mr. drs. A.P.M. ter Voert, secretaris

Naar boven