Ontwerp weigering omgevingsvergunning voor het realiseren van een recreatiewoning op het achtererf van de Zeestraat 300 te Wijk aan Zee

Logo Beverwijk

Burgemeester en wethouders van Beverwijk maken bekend dat zij voornemens zijn om de aangevraagde omgevingsvergunning voor het realiseren van een recreatiewoning (activiteiten: bouwen en handelen in strijd met regels van ruimtelijke ordening) op het achtererf van de Zeestraat 300 te Beverwijk te weigeren, omdat het in strijd is met artikel 2.10, lid 1, sub c en artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo).

 

De termijn dat het ontwerp weigering omgevingsvergunning ter inzage ligt duurt zes weken en begint op donderdag 15 augustus 2019. Binnen deze termijn kan eenieder zijn of haar zienswijze over het ontwerp weigering omgevingsvergunning naar voren te brengen.

 

Op werkdagen is het ontwerp weigering omgevingsvergunning in te zien bij de informatiebalie van het Stadhuis van Beverwijk, Stationsplein 48 in Beverwijk. De informatiebalie is geopend op donderdag van 09:00 uur tot 20:00 uur en op overige werkdagen van 09:00 uur tot 16:00 uur. Alleen op dinsdag zijn de openingstijden van 09:00 uur tot 12:30 uur. Het ontwerp weigering omgevingsvergunning is ook te raadplegen op www.beverwijk.nl via het kopje ‘publicaties’, ‘bekendmakingen’ en vervolgens ‘omgevingsvergunningen uitgebreid’.

 

U kunt uw zienswijze zowel schriftelijk als mondeling naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijze richt u aan het college van burgemeester en wethouders van Beverwijk, postbus 450, 1940 AL Beverwijk.

Na verwerking van eventueel ingediende zienswijzen neemt het college van burgemeester en wethouders een besluit omtrent de omgevingsvergunning. Indien ons college besluit om de omgevingsvergunning te verlenen, dan wordt de omgevingsvergunning ter inzage gelegd. Belanghebbenden kunnen dan gedurende zes weken beroep instellen bij rechtbank Noord-Holland.

 

Beverwijk, 8 augustus 2019

Burgemeester en wethouders van Beverwijk

Naar boven