Ontwerp-omgevingsvergunning Schipholstraat 76-80

Logo Rotterdam

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat zij op grond van artikel 2.12 lid 1, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen ten behoeve van 28 eengezinswoningen aan de  Schipholstraat 76-80, 3045XD. Het gaat daarbij om drie bouwblokken op de hoek van de Van der Duijn van Maasdamweg en de Schipholstraat.

Inzage

De ontwerp-omgevingsvergunning, het ontwerp-besluit hogere waarden Wet geluidhinder en het m.e.r.-beoordelingsbesluit met bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 9 augustus 2019 tot en met donderdag 19 september 2019 ter inzage bij:

- Stadsontwikkeling te Rotterdam (na telefonische afspraak 010 – 489 5241)

De ontwerp-omgevingsvergunning, het ontwerp-besluit hogere waarden Wet geluidhinder en het m.e.r.-beoordelingsbesluit met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via de landelijke website www.overheid.nl. De stukken kunnen worden geraadpleegd door te zoeken op bovenstaand adres en postcode bij “berichten over uw buurt”.

Zienswijzen

Ontwerp-omgevingsvergunning

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder gemotiveerd zienswijzen naar voren brengen tegen de ontwerp-omgevingsvergunning. Schriftelijke zienswijzen worden ingediend bij Burgemeester en Wethouders van Rotterdam, Postbus 6575, 3002 AN Rotterdam, ovv kenmerk OMV.19.05.00271.

Na telefonische afspraak (010 – 489 5241) kunnen zienswijzen gedurende deze termijn ook mondeling naar voren worden gebracht.

Ontwerp-besluit hogere waarden Wet geluidhinder

Belanghebbenden kunnen gedurende bovengenoemde termijn schriftelijke zienswijzen indienen tegen het ontwerp-besluit hogere waarden Wet geluidhinder. Deze schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het College van Burgemeester en Wethouders van Rotterdam, per adres DCMR Milieudienst Rijnmond, ten name van bureau Ruimtelijke Ontwikkeling, Postbus 843, 3100 AV Schiedam. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunnen belanghebbenden binnen de genoemde termijn contact opnemen met de DCMR.

Rotterdam, 7 augustus 2019

Burgemeester en wethouders voornoemd.

 

Naar boven