43e wijziging bestemmingsplan Buitengebied 2009, Nijverdalsestraat 141

Logo Wierden

Er is een ontwerp gemaakt voor een nieuw wijzigingsplan, dat de naam heeft gekregen wijzigingsplan “43e wijziging bestemmingsplan Buitengebied 2009, Nijverdalsestraat 141”. In dit ontwerp-wijzigingsplan is geregeld dat er extra bouwmogelijkheden ontstaan ten behoeve van het realiseren van een nieuwe stal op het erf Nijverdalsestraat 141 te Wierden.

 

Inzage

Het ontwerp-wijzigingsplan staat vanaf 30 januari 2019 op www.ruimtelijkeplannen.nl via de link http://www.ruimtelijkeplannen.nl?planidn=NL.IMRO.0189.WB2018000003-ON01

Daarnaast ligt het ontwerp-wijzigingsplan vanaf 30 januari 2019 gedurende zes weken ter inzage bij het loket Bouwen en wonen in het gemeentehuis.

 

Zienswijze indienen

Tijdens de periode dat het plan ter inzage ligt, kunnen belangstellenden een zienswijze indienen tegen het ontwerp-wijzigingsplan. Dat kan op een aantal manieren:

• Schriftelijk. Richt uw zienswijze aan ‘Gemeente Wierden, College van burgemeester en wethouders, postbus 43, 7640 AA Wierden’.

• Via www.wierden.nl/zienswijze

• Mondeling. Hiervoor kunt u een afspraak maken bij het loket Bouwen en wonen.

 

Vervolg procedure

Na verwerking van de zienswijzen wordt het plan vastgesteld (eventueel gewijzigd). Als het zover is, kunt u dat lezen in de wekelijkse advertentie van de gemeente in De Driehoek en op de website van de gemeente.

 

 

Meer weten?

Als u vragen heeft over het ontwerp-wijzigingsplan, kunt u terecht bij het loket Bouwen en wonen in het gemeentehuis (tel. 0546-580 838 of e-mail: bouwenenwonen@wierden.nl).

Naar boven