Kennisgeving ontwerp-Watervergunning fietsbrug Cuijk – Mook en Middelaar, Rijkswaterstaat

Datum 15 augustus 2019

Onderwerp

Waterwet: vergunning ten behoeve van de realisatie van een fietsbrug over de rivier de Maas tussen Cuijk en Mook en Middelaar.

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat maakt ter voldoening aan het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht (uniforme openbare voorbereidingsprocedure) het volgende bekend; op grond van de artikel 6.5 onder c Waterwet heb ik een vergunning verleend voor het realiseren van een fietsbrug over de rivier de Maas ter hoogte van km 165,250, tussen de gemeenten Cuijk en Mook en Middelaar.

De vergunning bevat ten opzichte van het ontwerp-besluit enige aanpassingen in de voorschriften en de bijlagen.

Ter inzage legging

Het besluit, met de daarop betrekking hebbende stukken, ligt vanaf 15 augustus 2019 tot en met 25 september 2019, ter inzage op de volgende adressen:

  • het kantoor van Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, Avenue Ceramique 125 te Maastricht (afdeling vergunningverlening), op werkdagen van 9:00-16:00 uur, na voorafgaande telefonische afspraak

  • het kantoor van Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, Zuidwal 58 te ‘s-Hertogenbosch (centrale hal), op werkdagen van 8:00-17:00 uur.

Beroep

Tegen bovengenoemd besluit kan beroep bij sector Bestuursrecht van de Rechtbank worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerp,

  • belanghebbenden die zienswijzen hebben tegen wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht, en

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerp.

Het gemotiveerde beroepschrift dient te worden ingediend bij de rechtbank binnen het rechtsgebied waarvan de indiener van het beroepsschrift zijn woonplaats heeft. Daarnaast kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van voornoemde rechtbank. Van de indiener van het beroepschrift/verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening wordt een bedrag aan griffierecht geheven. Omtrent de hoogte hiervan, de wijze waarop en de termijn waarbinnen u dit dient te betalen, dient u contact op te nemen met de secretarie van de voornoemde rechtbank.

Inlichtingen

Voor het verkrijgen van nadere inlichtingen en/of (tegen betaling) van kopieën van de ter inzage gelegde stukken, of voor het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met de heer J. Metsemakers (06-31011331).

DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT namens deze, het Hoofd van de afdeling Vergunningverlening P.A.M. Smeets

Naar boven