Gecoördineerd besluit project Bouwdriest

Logo Leusden

Omschrijving

Gemeentelijke coördinatieregeling ontwerp besluiten project Bouwdriest.

Burgemeester en wethouders van Leusden maken bekend dat vanaf maandag 12 augustus tot en met zondag 22 september 2019 de volgende ontwerp besluiten ter inzage liggen:

 

  • 1.

    Het bestemmingsplan Bouwdriest;

  • 2.

    De ontwerp omgevingsvergunning voor het bouwen van 19 woningen aan de Lange Akker (nieuwe straatnaam) en Bouwdriest te Leusden (WABO-2019-035);

 

Ontwerp bestemmingsplan

Bij de Bouwdriest ligt nu een braakliggend terrein op de plek van een voormalige boerderijwoning. Deze locatie wordt ontwikkeld. Voor de bouw en het in gebruik nemen van 19 woningen, waarvan 14 sociale woningen, is een nieuw bestemmingsplan opgesteld. Het bestemmingsplan regelt ook de nieuwe functies in de directe omgeving van de woningen.

 

Ontwerp omgevingsvergunning

De omgevingsvergunning ziet op de bouw van 19 woningen: 5 rijwoningen en 14 rug aan rug woningen op het perceel Lange Akker 1, 3, 5, 7, 9 en 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14 Bouwdriest 1a, 1b, 1c, 1d, 1e, 1f en 1g te Leusden

 

Procedure

De hierboven genoemde ontwerp besluiten liggen met ingang van maandag 12 augustus tot en met zondag 22 september 2019 ter inzage. U kunt de ontwerp besluiten met bijbehorende stukken en een zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst inzien in het gemeentehuis. Hiervoor kunt u een afspraak maken met het omgevingsloket via www.leusden.nl/afspraak.

 

De ontwerp besluiten kunt u ook digitaal inzien op de gemeentelijke website www.leusden.nl/bestemmingsplannen.

 

Het ontwerp bestemmingsplan en bijbehorende stukken kunt u inzien op de landelijke webpagina www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0327.225-0301.

Zienswijzen

Gedurende de genoemde termijn kan iedereen bij de gemeenteraad van Leusden, naar keuze mondeling of schriftelijk zienswijzen omtrent het ontwerp besluiten kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden toegestuurd aan de gemeente Leusden, afdeling Beleid, Postbus 150, 3830 AD Leusden.

 

U kunt uw schriftelijke zienswijze ook e-mailen naar gemeente@leusden.nl o.v.v. ‘zienswijze gecoördineerd besluit Bouwdriest’. Vergeet daarbij niet uw naam en adresgegevens te vermelden. Een per e-mail ontvangen zienswijze wordt op dezelfde manier behandeld als een per post ontvangen zienswijze. De afhandeltermijn is daardoor langer dan gebruikelijk voor een e-mailbericht.

 

Voor het mondeling overbrengen van zienswijzen kan, tot drie werkdagen vóór afloop van de termijn van terinzagelegging telefonisch via nummer 14033 een afspraak worden gemaakt met de afdeling Beleid.

Naar boven