Ontwerpwijzigingsplan '4e wijzigingsplan Buitengebied, locatie Dorpsstraat 185 Heerjansdam'

Logo Zwijndrecht

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht maken bekend dat het ontwerpwijzigingsplan (ex artikel 3.6 Wro juncto artikel 3.6.2) '4e wijzigingsplan Buitengebied Zwijndrecht, locatie Dorpsstraat 185 Heerjansdam' ter inzage wordt gelegd. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0642.BP15wpDorpsstr185-2001.

 

Het wijzigingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het omzetten van de agrarische bestemming naar een woonbestemming. Het plangebied omvat het perceel Dorpsstraat 185 in Heerjansdam en het bijbehorende perceel aan de overkant van de weg. Hiervoor is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen in het bestemmingsplan Buitengebied.

 

Het ontwerpwijzigingsbesluit en de daarbij behorende stukken, liggen met ingang van donderdag 15 augustus 2019, gedurende 6 weken, ter inzage in de publiekshal van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 3, Zwijndrecht, geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00. Het bestemmingsplan is ook in te zien op www.zwijndrecht.nl (onder bestemmingsplannen in procedure) en daarnaast is het plan te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl

 

Een ieder kan gedurende de termijn van de terinzagelegging bij het college van burgemeester en wethouders zienswijzen op het ontwerpwijzigingsplan naar voren brengen onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpwijzigingsplan Dorpsstraat 185 Heerjansdam', op de volgende wijze:

- schriftelijk (adres: gemeente Zwijndrecht, postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht),

- per e-mail (e-mailadres: gemeente@zwijndrecht.nl),

- mondeling, na afspraak met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling (telefoon 14 078).

 

Naar boven