Ontwerp omgevingsvergunning

Logo Texel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Texel maken overeenkomstig artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat het volgendeontwerpbesluit, samen met een ontwerp verklaring van geen bedenkingen ter inzage ligt.

  • 1.

    (1795 JS) Postweg Vliegveld, naast nummer 130. Zaaknummer 1625210, plaatsen van een nieuwe hangaar. De gemeenteraad heeft op 17 april 2019 besloten hiervoor een ontwerp verklaring van geen bedenkingen ter inzage te leggen, samen met de ontwerp omgevingsvergunning. 

Inzage: De ontwerp omgevingsvergunning met bijbehorende stukken en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen liggen ter inzage van 13 augustus 2019 tot en met 23 september 2019 ter inzage en zijn te raadplegen op www.texel.nl (zoekwoord bekendmakingen), ruimtelijke plannen.nl en in te zien bij de publieksbalie. 

Reageren: Tijdens deze termijn kan iedereen een mondelinge of schriftelijke zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Texel, Postbus 200, 1790 AE Den Burg.

Naar boven