Kennisgeving ontwerpbesluit op aanvraag omgevingsvergunning Leinserondweg 21A te Veghel

Logo Meierijstad

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Meierijstad hebben op 2 augustus 2019 een ontwerpbesluit genomen op de aanvraag op locatie Leinserondweg 21A te Veghel. In het ontwerpbesluit wordt de vergunning verleend. Het ontwerpbesluit betreft de activiteiten:

  • Bouwen

  • Planologische afwijking

  • Uitweg (inrit)

Gegevens

Omschrijving: uitbreiden van een oefenhal, het bouwen van een rijbak en longeerruimte, het plaatsen van verlichtingsmasten en het aanleggen van een inrit

Locatie: Leinserondweg 21A te Veghel

Zaaknummer: OV-2018-0532

Ter inzage

De aanvraag en de ontwerp beschikking met bijbehorende stukken liggen met ingang van 6 augustus 2019 zes weken ter inzage.

Zienswijze

Tegen de ontwerp omgevingsvergunning kan een ieder gedurende bovengenoemde termijn zowel schriftelijk als mondeling zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Meierijstad, Postbus 10.001, 5460 DA Veghel.

Als u van de mogelijkheid gebruik wilt maken om mondelinge zienswijzen in te brengen, kunt u, na het maken van een afspraak daartoe, terecht bij het werkatelier Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH) via telefoonnummer 14 0413.

 

Naar boven