Kennisgeving Wet algemene bepalingen omgevingsrechtOntwerpbesluit

Logo Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek

Gedeputeerde Staten van Flevoland maken bekend dat zij het voornemen hebben een omgevingsvergunning te verlenen voor het in afwijking van het bestemmingsplan realiseren en inwerking hebben van:

Omschrijving : Zonnepark Braambergen

Aanvrager : Afvalzorg Deponie B.V.

Locatie : Kemphaanweg 2 in Almere

De gemeente Almere heeft voor het bouwen in afwijking van het bestemmingsplan een

ontwerp- verklaring van geen bedenkingen verstrekt.

Ter inzage

De ontwerpbesluiten zijn vanaf 8 augustus 2019 in te zien op de website www.ofgv.nl van de Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek (OFGV) en digitaal met de aanvraag en bijbehorende stukken voor iedereen op te vragen bij de OFGV via telefoonnummer: 088-63 33 000 of e-mail: info@ofgv.nl. Ook kunt u op deze manier een afspraak maken om de stukken in te zien.

Daarnaast zijn de ontwerpbesluiten, de aanvraag en bijbehorende stukken voor iedereen van 8 augustus 2019 tot en met 18 september 2019 in te zien in het gemeentehuis van de gemeente Almere, Stadhuisplein 1 in Almere. Hiervoor kunt u een afspraak maken via de website www.almere.nl of via telefoonnummer: 14036.

Zienswijzen

Tijdens de periode van terinzagelegging van zes weken kan iedereen schriftelijk of mondeling zienswijzen inbrengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan het bevoegd gezag p/a Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek (OFGV), Postbus 2341, 8203 AH Lelystad. Zienswijzen moeten worden ondertekend en ten minste naam en adres van de indiener, de datum, een omschrijving van het ontwerpbesluit waartegen de zienswijzen zijn gericht en een motivering bevatten.

Voor het geven van mondelinge zienswijzen kan via het secretariaat van de OFGV telefoonnummer: 088 - 63 33 000 een afspraak worden gemaakt.

Er kan alleen beroep tegen de uiteindelijke besluiten worden ingediend door belanghebbenden die ook een zienswijze hebben ingediend of door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbesluiten.

Vragen

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met de OFGV via telefoonnummer:

088 – 63 33 000 of e-mail: info@ofgv.nl. Kenmerk: HZ_WABO-96505

Naar boven