Ontwerp besluit / omgevingsvergunning bouw van een woning, perceel Vinkelaan 20c te Wassenaar

Logo Wassenaar

Het college van burgemeester en wethouders van Wassenaar is voornemens een omgevingsvergunning te verlenen ingevolge artikel 2.1, lid 1, onder a en c van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) juncto artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3 van de Wabo voor de bouw van een woning op het perceel kadastraal bekend gemeente Wassenaar sectie C nr. 1274 plaatselijk bekend Vinkelaan 20c te Wassenaar. Dit perceel ligt achter het perceel Papeweg 4 te Wassenaar.

 

Het ontwerp besluit met bijbehorende stukken ligt gedurende zes weken, vanaf donderdag 8 augustus 2019 tot en met 18 september 2019, voor een ieder ter inzage. Het ontwerp besluit met bijbehorende stukken ligt ter inzage tijdens de openingstijden van het Klant Contact Centrum van het gemeentehuis van Wassenaar aan de Johan de Wittstraat 45 te Wassenaar.

 

De digitale versie van het ontwerp besluit is te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Bent u het niet eens met dit ontwerp besluit? En bent u belanghebbende? Dan kunt u uw zienswijze gedurende de bovengenoemde periode richten aan college van burgemeester en wethouders van Wassenaar, postbus 499, 2240 AL Wassenaar.

Burgemeester en wethouders van WassenaarWassenaar, 7 augustus 2019

Naar boven