Rectificatie - Voorbereidingsbesluit “huisvesting arbeidsmigranten” gemeente Tholen

Logo Tholen

Op 8 juli 2019 heeft het college van burgemeester en wethouders bekend gemaakt dat de gemeenteraad in haar vergadering van 4 juli 2019 conform artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening een voorbereidingsbesluit (NL.IMRO.0716.VBArbeidsmigranten-VG01) heeft genomen voor het gehele grondgebied van de gemeente Tholen. Gebleken is dat in de overwegingen enkele onvolkomenheden zijn geslopen. Hierbij worden deze onvolkomenheden gecorrigeerd. De inhoud van het besluit is niet gewijzigd.

Voorbereidingsbesluit: Huisvesting arbeidsmigranten. Tijdens de werkingsduur van dit voorbereidingsbesluit (maximaal 1 jaar) zal een nieuw bestemmingsplan in procedure worden gebracht.

Plangebied: Het gehele grondgebied van de gemeente Tholen.

Doel: Dit voorbereidingsbesluit heeft tot doel het voorkomen van de huisvesting van arbeidsmigranten op ongewenste locaties binnen de gemeente Tholen.

Omdat de inhoud van het besluit niet is gewijzigd, blijft de oorspronkelijke datum van inwerkingtreding van kracht, zijnde 9 juli 2019.

Inzage: Het besluit ligt, met de daarop betrekking hebbende stukken, gedurende 6 weken ter inzage tijdens de openingsuren in de openbare leesruimte van het gemeentehuis, Hof van Tholen 2 te Tholen. U kunt de stukken online inzien op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is: NL.IMRO.0716.VBArbeidsmigranten-VG01.

 

Tegen dit besluit is op grond van artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht geen bezwaar en/of beroep mogelijk.

 

Naar boven