Ontwerp Bestemmingsplan De Kortsluiting

Logo Het Hogeland

Vanaf 15 augustus 2019 tot en met 25 september 2019 ligt het ontwerp bestemmingsplan De Kortsluiting (NL.IMRO.1966.BPBG2011BEHE1herz1-ON01) voor iedereen ter inzage bij de centrale balie van het gemeentehuis te Winsum.

Het plan kan ook ingezien worden via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Dit bestemmingsplan is opgesteld om een nieuwe wegverbinding mogelijk te maken tussen de Onderdendamsterweg en de N361 te Winsum.

Reeds eerder in 2018 heeft een ontwerp bestemmingsplan voor deze wegverbinding ter inzage gelegen. Dit ontwerp bestemmingsplan voldeed niet aan de eisen die de wet hieraan stelt. Wij hebben dan ook besloten een nieuw ontwerp bestemmingsplan ter inzage te leggen.

Gedurende de periode dat het ontwerp bestemmingsplan ter inzage ligt kan iedereen zijn of haar zienswijze op het plan geven. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling. Zienswijzen dienen gericht te worden aan de gemeenteraad van het Hogeland, Postbus 26, 9980 AA Uithuizen

Op deze procedure is de Chw (Crisis- en herstelwet) van toepassing.

Tevens maken wij bekend dat wij kunnen instemmen met de vorm-vrije MER (Milieu-effect-rapportage) beoordeling zoals verwoord in het ontwerp bestemmingsplan. De vorm-vrije MER (Milieu-effect-rapportage) beoordeling is als bijlage opgenomen in het ontwerp bestemmingsplan. Tegen dit besluit kan geen bezwaar worden ingediend. Wel is het mogelijk hierop te reageren indien u een zienswijze indient op het ontwerp bestemmingsplan De Kortsluiting.

 

Burgemeester en wethouders van Het Hogeland

Uithuizen, 14 augustus 2019

Naar boven