Ontwerpbestemmingsplan Hoofdstraat 21 Peize

Logo Noordenveld

Burgemeester en wethouders van de gemeente Noordenveld maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Hoofdstraat 21 Peize’ ter inzage wordt gelegd.

Het betreffende bestemmingsplan voorziet in de vervangende nieuwbouw van de zorginstelling De Hoprank te Peize. De huidige bebouwing van de Hoprank voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd. Om de bewoners ook in de toekomst van de juiste zorg te kunnen voorzien is nieuwbouw  noodzakelijk. De bestaande panden worden gesloopt zodat ruimte ontstaat voor nieuwbouw. In totaal zullen er 62 zorgappartementen met gemeenschappelijke ruimten worden gerealiseerd. Om het planvoornemen mogelijk te maken zal het ter plaatse geldende bestemmingsplan worden herzien.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 8 augustus tot en met 18 september ter inzage in het gemeentehuis aan de Raadhuisstraat 1 te Roden. Daarnaast kunt u de stukken raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1699.2018BP079-ow01). De publicatie is te vinden op www.officiëlebekendmakingen.nl, de Staatscourant en het Roder Journaal en de Krant.

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze omtrent het ontwerp schriftelijk kenbaar maken aan de gemeenteraad van de gemeente Noordenveld, Postbus 109, 9300 AC RODEN of via het e-mailadres van de gemeente Noordenveld: postbus@gemeentenoordenveld.nl, onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerpbestemmingsplanHoofdstraat 21 Peize’. Een zienswijze kan ook mondeling worden ingediend. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt met de heer C. Abma van het team Realisatie, telefoon 14 050.

 

Naar boven