Kennisgeving tervisielegging ontwerp-omgevingsvergunning provinciale weg N206, ten zuiden van de bebouwde kom van de kern Noordwijkerhout

Logo Noordwijk

De Omgevingsdienst West Holland maakt namens het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Noordwijk bekend, dat zij voornemens is toepassing te geven aan artikel 2.12 lid l sub a onder 3 Wabo ter verwezenlijking van een zonnepark langs de provinciale weg N206, ten zuiden van de bebouwde kom van de kern Noordwijkerhout, locatie kad. D 2162, te Noordwijkerhout.

Overeenkomstig artikel 3.10 Wabo en afdeling 3.4 Awb ligt het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken met ingang van 7 augustus 2019, op maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur, voor een periode van zes weken ter visie in de gemeentewinkel van het Gemeentehuis van de gemeente Noordwijk. Gedurende deze periode kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze met betrekking tot de voorgenomen besluiten indienen.

Een schriftelijke zienswijze (geen e-mail) dient te worden gericht aan het Omgevingsdienst West-Holland, t.a.v. het college van burgemeester en wethouders gemeente Noordwijk, Postbus 159, 2300 AD, Leiden onder vermelding van “zienswijze zonnepark langs de provinciale weg N206, zaaknr. 2018172041”. Bij de gemeentewinkel van de gemeente Noordwijk kunt u inlichtingen krijgen over het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze.

Naar boven