Publicatie omgevingsvergunning voor de realisering van een zonneweide met zonnepanelen, langs de N274 ter hoogte van Schinveld; gemeente Beekdaelen; ex artikel 3.10, lid 1 onder a van de Wabo

Logo Beekdaelen

Ingevolge artikel 3.10 lid 1 onder a van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, alsmede het daaromtrent bepaalde artikel 6.14, eerste lid, van het Besluit omgevingsrecht, en de artikel  3:12 en 3:44 van de Algemene wet bestuursrecht, maakt het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Beekdaelen bekend dat zij de omgevingsvergunning voor de realiseren van een zonneweide met zonnepanelen, op de locatie langs de N274, kadastrale percelen Schinveld, sectie D en A, nummers 197, 73, 206 en 6448.

De omgevingsvergunning is reeds verleend door toepassing van de ontheffingsprocedure ex artikel 2.12, lid 1 onder a, sub 2 juncto artikel 4, lid 11 van Bijlage II van het Besluit omgevingsrecht (Bor), inhoudende een tijdelijke ontheffing.

Er is sprake van een onherroepelijke omgevingsvergunning. Voor de verkrijging van de aangevraagde subsidie dient de juiste planologische ontheffingsprocedure gevolgd te worden.

Het onderhavige plan wordt gerealiseerd met de ontheffingsprocedure ex artikel 2.12. lid 1 onder a sub 3 van de Wabo (uitgebreide procedure). Deze procedure is noodzakelijk omdat de plaatsing van de zonnepanelen strijdig is met het geldende bestemmingsplan ‘Woonkernen’ van de voormalige gemeente Onderbanken.

De ontwerp omgevingsvergunning met bijbehorende stukken zijn digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl . Tevens ligt het ontwerp gedurende zes weken met ingang van 6 augustus 2019 tot en met 17 september 2019 voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis van Beekdaelen, locatie Kloosterlaan 7 te Schinveld.

 De gemeente Beekdaelen werkt uitsluitend op afspraak. Een afspraak maakt u bij voorkeur digitaal, www.beekdaelen.nl , via het telefoonnummer 088-4502000. De afspraaktijden zijn dagelijks van 8.30 tot 16.00 uur.

Gedurende de genoemde 6 weken termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze ten aanzien van de ontwerp omgevingsvergunning kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Beekdaelen, postbus 22000, 6360 AA Nuth.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze dient een afspraak te worden gemaakt zoals omschreven.

Een afspraak voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging te zijn gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch een zienswijze kenbaar te maken.

Burgemeester en wethouders van Beekdaelen.

Beekdaelen, 5 augustus 2019.

 

Naar boven