VOORAANKONDIGING RUIMTELIJKE PLANNEN Bestemmingsplan “Kern ’s-Gravenpolder, gedeelten Ambachtsstraat en Kerkhoekstraat, 2020”

Logo Borsele

Burgemeester en wethouders van Borsele maken op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat zij voornemens zijn het volgende bestemmingsplan in voorbereiding te nemen.

Bestemmingsplan “Kern ’s-Gravenpolder, gedeelten Ambachtsstraat en Kerkhoekstraat, 2020”

Het beoogde bestemmingsplan heeft betrekking op twee locaties in de kern ’s-Gravenpolder. De woningcorporatie is voornemens om op beide locaties de bestaande huurwoningen (twee maal twee-onder-een-kap) te vervangen door een rijtje van drie aaneengesloten, levensloopbestendige woningen. Daarnaast maakt het bestemmingsplan de realisatie van een parkeergelegenheid aan de Boomgaardstraat planologisch-juridisch mogelijk. Door de sloop van twee huurwoningen ontstaat hiervoor ruimte.

Inspraakreacties/zienswijzen

Het is op dit moment nog niet mogelijk zienswijzen tegen dit voornemen naar voren te brengen. Ook worden nog geen onafhankelijke instanties in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over het voornemen. Zienswijzen kunt u te zijner tijd naar voren brengen gedurende de termijn van terinzagelegging van het ontwerp bestemmingsplan.

Kennisgevingen

Zodra de gemeente een (ontwerp) bestemmingsplan ter inzage legt, plaatsen wij een kennisgeving hierover in het Gemeenteblad en in de Staatscourant (beide staan op www.overheid.nl) en op de gemeentelijke website (www.borsele.nl). Het (ontwerp) bestemmingsplan is tijdens de terinzagelegging in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling op (0113) 238425.

Heinkenszand, 2 augustus 2019

 

Naar boven