Ontwerp omgevingsvergunning voor het realiseren van een woning op het perceel Maaslaantje 1b in Maasdam ter inzage

Logo Hoeksche Waard

 

Wij verleenden eerder een omgevingsvergunning

Op 29 maart 2019 verleenden wij met toepassing van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) (projectbesluit) een omgevingsvergunning voor het realiseren van een woning op het perceel Maaslaantje 1b in Maasdam.

Tijdens de procedure voor het verlenen van deze omgevingsvergunning is een ontwerp omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken ter inzage gelegd. De kennisgeving over het ter inzage leggen deze stukken heeft toen niet op de juiste wijze plaatsgevonden. Daarom volgen wij de procedure opnieuw (artikel 6:19 Algemene wet bestuursrecht).

Voornemen om opnieuw een omgevingsvergunning te verlenen

Burgemeester en wethouders van gemeente Hoeksche Waard zijn van plan om de omgevingsvergunning opnieuw te verlenen. Dit doet zij door af te wijken van het bestemmingsplan met gebruikmaking van het zogenaamde ‘Wabo-projectbesluit’ (artikel 2.12, lid 1 onder a onder 3 Wabo).  

Ter inzage

De ontwerp omgevingsvergunning met alle bijlagen ligt met ingang van 1 augustus 2019 tot en met 11 september 2019 ter inzage. U kunt de stukken bekijken via de website www.ruimtelijkeplannen.nl (onder IMRO-code NL.IMRO.1963.PBMDMaaslaantje1b-ON01)

Wanneer u de stukken in het gemeentehuis of een servicepunt wilt inzien, kunt u een afspraak maken met het team Omgeving, bereikbaar via telefoonnummer 140186.

Indienen zienswijzen

Iedereen kan een zienswijze (bij voorkeur schriftelijk) indienen tijdens de periode dat de ontwerp omgevingsvergunning met alle bijlagen ter inzage ligt.

Schriftelijke zienswijzen kunt u indienen bij:

Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Hoeksche Waard

Postbus 2003

3260 EA Oud-Beijerland

onder vermelding van ‘zienswijze ontwerp omgevingsvergunning Maaslaantje 1b Maasdam’

Wilt u liever een mondelinge zienswijze indienen? Neemt u dan contact op met de hieronder vermelde persoon. Het indienen van een zienswijze per e-mail is niet mogelijk.

Vragen?

Voor vragen over de ontwerp omgevingsvergunning kunt u terecht bij Liesbeth Bos of Sabine Voskamp, bereikbaar via telefoonnummer 140186 of 088-6473647.

 

Naar boven