Zakelijk beschrijving anterieure overeenkomst Laning 5 in Puttershoek ter inzage

Logo Hoeksche Waard

Burgemeester en wethouders van gemeente Hoeksche Waard maken bekend dat zij voor het bestemmingsplan ‘Laning 5 in Puttershoek’ een anterieure overeenkomst hebben afgesloten.

Inhoud en doel van de anterieure overeenkomst

Het bestemmingsplan ‘Laning 5 in Puttershoek’ voorziet in het planologisch mogelijk maken van een woonzorgcomplex. In de anterieure overeenkomst zijn hierover afspraken gemaakt. Dit zijn afspraken over het verhalen van de kosten van de grondexploitatie, het bouw- en woonrijp maken, de aanleg van nutsvoorzieningen, inrichting van de openbare ruimte en eventuele schade.

Ter inzage

Een zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst kunt u tot en met 24 september 2019 inzien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (onder de IMRO-code NL.IMRO.1963.BPLaning5-ON01, bijlage 9 van de toelichting). De zakelijke beschrijving betreft een samenvatting in hoofdlijnen van de inhoud van de overeenkomst.

Geen zienswijze of bezwaar mogelijk

Tegen de gesloten anterieure overeenkomst en de zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst kunnen geen zienswijzen of bezwaren op grond van de Algemene wet bestuursrecht of de Wet ruimtelijke ordening worden ingediend.

Vragen?

Voor vragen over dit project kunt u terecht bij Esther van Munster. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 088 647 1416 of via e-mail esther.vanmunster@gemeentehw.nl.

 

Naar boven