Coördinatiebesluit locatie Rijksstraatweg 223 en 223-1 in Beek (Berg en Dal)

Logo Berg en Dal

Burgemeester en wethouders van Berg en Dal maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 4 juli 2019 het besluit heeft genomen om de coördinatieregeling ex artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening van toepassing te verklaren op de voorbereiding en bekendmaking van de te nemen besluiten voor de realisatie van 11 grondgebonden woningen aan de Rijksstraatsweg 223 en 223-1 te Beek, kadastraal bekend Ubbergen sectie B nrs. 4059 en 4060.

De herontwikkeling van deze locatie draagt bij aan de verwezenlijking van het gemeentelijk ruimtelijk beleid. Voor de verwezenlijking van dit plan is het ook wenselijk om in één procedure zowel de planologische wijziging (het bestemmingsplan) als de concrete uitwerking daarvan in de vorm van het bouwplan (de omgevingsvergunning) te regelen. Voor vermeld plan wordt derhalve één gecombineerde procedure voor het bestemmingsplan, de omgevingsvergunning en de eventuele andere benodigde vergunningen voor deze herontwikkeling doorlopen.

Zodra de procedure start maken wij dit bekend. Dan wordt tevens de mogelijkheid van het indienen van zienswijzen en beroep geboden.

Groesbeek, 29 juli 2019

Naar boven